Jag hittade ett recept här och ville testa att baka dessa cookies. Allt med jordnötssmör får min uppmärksamhet, hehe. De här är så goda och man kan inte säga att de är sockerfria och glutenfria. De smälter i munnen, mums!

I found a recipe here and wanted to try to bake these cookies. Everything with peanut butter gets my attention, hehe. These are so good and you can not tell they are both sugar-free and gluten-free. They melt in your mouth, yummy!


GF, Vegan & Sugar-Free Peanut Butter Cookies 
7 pcs

0.5 dl salted peanut butter, unsweetened
0.5 tbsp coconut oil, melted
2.5 tbsp erythritol
1 1/4 dl almond flour
1/4 tsp baking powder
1/4 tsp vanilla essence

Mix together all the ingredients in a bowl. Shape the dough into 7 balls and flatten them slightly with your hand palm, then use a fork to flatten more and create a lovely fork print on top of your peanut butter cookies. Bake in 175 C oven for 10 minutes or until sides are golden. Let the cookies cool. 



GF, Vegan & Sockerfria Jordnötssmörkakor
7 st

0,5 dl saltat jordnötssmör, osötat
0,5 msk kokosnötolja, smält
2,5 msk erytritol
1 1/4 dl mandelmjöl
1/4 tsk bakpulver
1/4 tsk vaniljenessens

Blanda alla ingredienserna i en skål. Forma degen till 7 bollar och platta dem något med handen, använd sedan en gaffel för att platta mer och skapa ett fint gaffeltryck ovanpå kexen. Baka i 175 C ugnen i 10 minuter eller tills sidorna är gyllene. Låt kakorna svalna.