En mustig höstgryta med grönsaker och rödvin. Om man inte vill använda rödvin då är det bara att utesluta det. Det är första gången jag använde vegetariska köttstrimlor från Garden Gourmet och de hade en lätt grillsmak. Mycket goda tycker jag.

This is a autumn stew with vegetables and red wine. If you do not want to use red wine you can exclude it. This is the first time I used vegetable sliced meat from Garden Gourmet and they had a light barbecue taste. I liked them.


Vegetarisk Gryta

0,5 msk olja
1 röd lök, hackad
1 liten röd paprika, tärnad
1 morot, skivad
1 dl blomkål
10 cm zucchini, hackad
175 g vegetariska köttstrimlor, Garden Gourmet
400 g tomatkross, Mutti
0,5 dl rödvin
0,5 tsk paprikapulver
1/4 tsk vitlökspulver
salt
svartpeppar

Värm en kastrull med olja. Tillsätt, lök, paprika, morot, blomkål och zucchini och stek i 5 minuter. Blanda sedan i köttstrimlor, tomatkross och rödvin. Låt sjuda i 15 minuter. Krydda efter smak. Servera med  t.ex ris eller tortilla. 



Vegetarian Stew

0.5 tbsp oil
1 red onion, chopped
1 small red pepper, diced
1 carrot, sliced
1 dl cauliflower
10 cm zucchini, chopped
175 g vegetarian sliced meat, Garden Gourmet
400 g diced tomato, Mutti
0.5 dl red wine
0.5 tsp paprika powder
1/4 tsp garlic powder
salt
black pepper

Heat a saucepan with oil. Add the onion, peppers, carrot, cauliflower and zucchini and cook for 5 minutes. Then mix in meat tarts, tomato crushed and red wine. Allow to simmer for 15 minutes. Season after taste. Serve with eg rice or tortilla.