This is a autumn stew with vegetables and red wine. If you do not want to use red wine you can exclude it. This is the first time I used vegetable sliced meat from Garden Gourmet and they had a light barbecue taste. I liked them.
Vegetarisk Gryta
0,5 msk olja
1 röd lök, hackad
1 liten röd paprika, tärnad
1 morot, skivad
1 dl blomkål
10 cm zucchini, hackad
175 g vegetariska köttstrimlor, Garden Gourmet
400 g tomatkross, Mutti
0,5 dl rödvin
0,5 tsk paprikapulver
1/4 tsk vitlökspulver
salt
svartpeppar
Värm en kastrull med olja. Tillsätt, lök, paprika, morot, blomkål och zucchini och stek i 5 minuter. Blanda sedan i köttstrimlor, tomatkross och rödvin. Låt sjuda i 15 minuter. Krydda efter smak. Servera med t.ex ris eller tortilla.
Vegetarian Stew
0.5 tbsp oil
1 red onion, chopped
1 small red pepper, diced
1 carrot, sliced
1 dl cauliflower
10 cm zucchini, chopped
175 g vegetarian sliced meat, Garden Gourmet
400 g diced tomato, Mutti
0.5 dl red wine
0.5 tsp paprika powder
1/4 tsp garlic powder
salt
2 Comments
Gott med gryta när det börjar vara kallt ute.
ReplyDeleteJa, det tycker jag också!
Delete