Med kallare väder kommer suget på höstmat. En god och mustig gryta med quorn, grönsaker och rödvin smakar så gott när det blåser och viner utanför. Har du någon hösträtt du gärna lagar? 

With colder weather comes my cravings for autumn food. A good stew with quorn, vegetables and red wine tastes so good when it it's windy and cold outside. What is your favorite dish during autumn?


Höstgryta med Quorn & Rödvin

400 g grönsaker (lök, purjolök, morot, paprika, zucchini)
200 g quorn i bitar
1 burk Mutti tomatkross
3 dl vegetarisk buljong
1 dl rödvin
0,5 dl syltlök
salt
svartpeppar

Stek grönsaker och quorn i en kastrull i 5 minuter. Häll i tomatkross, buljong, rödvin och syltlök. Låt sjuda i 30 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis. 


Autumn Stew with Quorn and Red Wine

400 g vegetables (onion, leek, carrot, peppers, zucchini)
200 g quorn pieces
1 can Mutti finely chopped tomatoes
3 dl vegetable broth
1 dl red wine
0.5 dl pearl onions
salt
black pepper

Fry the vegetables and quorn in a saucepan for five minutes. Add tomatoes, broth, red wine and pearl onions. Let simmer for 30 minutes. Season with salt and pepper. Serve with boiled potatoes.