Åh, wow säger jag! Zucchini pommes blev så mycket godare än vad jag hade tänkt. De blir knapriga på ytan och mjuka inuti. Servera gärna en god dip till!

Oh, wow! These zucchini fries became so much better than I had imagined. They are crunchy on the outside and soft inside. These are yummy eaten with a tasty dip!


Zucchini Fries

1 zucchini
1 dl flour
1/4 tsp garlic powder
salt
black pepper
1 egg
1,5 dl breadcrumbs

Heat the oven to 200°C and line a baking sheet with parchment paper. Cut the zucchini into stripes, roughly 1 cm thick. In a shallow dish, stir together the flour, garlic powder, salt and black pepper. In a separate shallow dish, whisk an egg. In a third dish put the breadcrumbs.

Dip the zucchini fries in the flour, then dip them in the egg and then into the breadcrumbs. Place the zucchini fries in a single layer on the baking sheet. Bake them for 18-20 minutes, turning them once halfway through, until they are golden brown and crispy.


Zucchini Pommes

1 zucchini
1 dl mjöl
1/4 tsk vitlökspulver
salt
svartpeppar
1 ägg
1,5 dl brödsmulor

Värm ugnen till 200 ° C och klä ett bakplåt med bakplåtspapper. Skär zucchinin till stripes, ungefär 1 cm tjocka. I en skål rör ihop mjöl, vitlökspulver, salt och svartpeppar. I en separat skål, vispa ett ägg. I en tredje skål lägg brödsmulorna.

Doppa zucchini bitarna i mjölet, doppa dem sedan i ägget och till sist i brödsmulorna. Placera zucchini bitarna på bakplåten. Baka dem i 18-20 minuter, Vänd dem en gång under gräddningen tills de är guldbruna och krispiga.