En mycket god och krämig sås bjuder jag på idag. Färgen är inte den vackraste, men huvudsaken är att såsen smakar mycket gott. Servera såsen med kokt ris eller couscous och grönsaker. 

A very good and creamy sauce is today's recipe. The color is not the most beautiful, but the main thing is that the sauce tastes very good. Serve the sauce with boiled rice or couscous and vegetables.


Krämig Tofusås

200 g tofu, tärnad
1 röd lök, hackad
1 dl ärter, frysta
2 dl matlagningsgrädde
2 msk färskost, vitlök & örter
1/4 tsk vitlökspulver
senap
salt
svartpeppar

Stek tofu och lök i en stekpanna med olja. Tillsätt ärter, grädde och färskost och låt småkoka i 10 minuter. Krydda efter smak. Servera med t.ex ris. 



Creamy Tofu Sauce

200 g firm tofu, diced
1 red onion, chopped
1 dl peas, frozen
2 dl cooking cream
2 tbsp cream cheese, garlic and herbs
1/4 tsp garlic powder
mustard
salt
black pepper

Stir-fry tofu and onion in a frying pan with oil. Add peas, cream and cream cheese and let simmer for 10 minutes. Season to taste. Serve with eg rice.