Wednesday, June 13, 2018

Moist Chocolate Coffee Cake

Det här är nog en av de saftigaste kakorna jag bakat. Den blev så otroligt god och håller sig saftig i flera dagar. Det här är en liten kaka, så vill man ha en större dubbla receptet och grädda en längre tid i ugnen. Otroligt god!

This is probably one of the most delicious cakes I baked. It got so incredibly good and stays moist for several days. This is a small cake, so if you want a larger cake double the recipe and bake for a longer time in the oven. Incredibly good!


Saftig Choklad Kaffekaka

100 g mjukt smör
1 dl kokossocker
2 msk dadel sirap
1 ägg
1 dl mjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
1 nypa salt
0,5 dl kaffe 

Blanda smör, socker och sirap krämigt. Blanda i ägget. Tillsätt resterande ingredienser och blanda till en jämn smet. Smörj och mjöla en liten sockerkaksform. Grädda i 175 C i ca 25 min.



Moist Chocolate Coffee Cake

100 g soft butter
1 dl coconut sugar
2 tbsp date syrup
1 egg
1 dl flour
2 tbsp cocoa
1 tsp baking powder
1 pinch of salt
0.5 dl coffee

Mix the butter, sugar and syrup creamy. Mix in the egg. Add the remaining ingredients and mix to a smooth mixture. Grease and flour a small bundt cake pan. Bake in 175 C for about 25 min.


No comments:

Post a Comment