Det här är den godaste brownie jag har bakat. Den blir härligt seg och kladdig. Ganska söt är den också, så gillar min inte alltför söta bakverk kan man minska en aning på sockermängden. Så gott med en bit brownie och kaffe. 

This is the best brownie I have ever baked. It's chewy and fudgy. It's pretty sweet, so if you do not like too sweet baked goodies, you can slightly reduce the amount of sugar. So delicious with a piece of brownie and coffee.




Gluten-Free Fudgy Brownies
approx. 16 pcs

120 g butter
120 g dark chocolate chopped
2 dl granulated sugar
1 dl coconut sugar
2 large eggs
1 dl almond flour
0,5 dl cocoa powder
one pinch of salt

Preheat the oven to 175 C. Line a square baking pan, 20cm x 20cm, with parchment paper. Melt butter and chocolate. Add the sugars and stir. Add the eggs and stir. Then add the flour, cocoa and salt. Pour the batter into the prepared pan. Bake for 20 minutes. Let cool completely and chill for at least 2 hours. Cut into squares.


Glutenfria Kladdiga Brownies
ca 16 bitar

120 g smör
120 g mörk choklad, hackad
2 dl strösocker
1 dl kokossocker
2 stora ägg
1 dl mandelmjöl
0,5 dl kakaopulver
en nypa salt

Värm ugnen till 175 C. Klä en fyrkantig bakform, 20 cm x 20 cm, med bakplåtspapper. Smält smör och choklad. Tillsätt socker och rör om. Tillsätt äggen och rör om. Blanda sedan i mjöl, kakao och salt. Häll smeten i formen. Baka i 20 minuter. Låt kakan svalna och ställ i kylen i minst 2 timmar. Skär i bitar.