Thursday, May 3, 2018

Mini Cakes with Peanut Butter and Jam

Små, söta grottor som smälter i munnen. Och med de goda smakerna jordnötssmör och hallonsylt. Gillar man inte dessa smaker går det att använda andra smaker som t.ex. choklad, citroncurd, sylt...

Small, cute mini cakes that melt in your mouth. And with the good flavors peanut butter and raspberry jam. If you do not like these flavors, you can use other flavors such as chocolate, lemon curd, jam...


Grottor med Jordnötssmör och Sylt
9 st

60 g mjukt smör
0,5 dl kokossocker
1 dl vetemjöl
1,5 msk potatismjöl
0,5 tsk bakpulver

fyllning: jordnötssmör och sylt

Rör ihop smör och socker fluffigt och blanda sedan i resten av ingredienserna. Forma små bollar och lägg i formar. Gör en fördjupning och lägg i en klick jordnötssmör och sylt. Grädda i 175 C grader i ca 12-15 minuter.


Mini Cakes with Peanut Butter and Jam
9 pcs

60 g soft butter
0.5 dl coconut sugar
1 dl wheat flour
1.5 tbsp potato flour
0.5 tsp baking powder

filling: peanut butter and jam

Stir together butter and sugar and mix in the rest of the ingredients. Shape into small balls and put in mini muffin cups. Make a cavity in them and fill them with peanut butter and jam. Bake at 175 ° C for about 12-15 minutes.

No comments:

Post a Comment