Wednesday, March 28, 2018

Soy Mince Meat for pita/bröd

Inspirerad av Erika gjorde jag en maletköttröra och fyllde nygräddade bröd med den. Inte det enklaste att äta, men med gaffel och kniv funkar det bra. Gott och enkelt!

Inspired by Erika, I made a mice meat mixture and filled freshly baked bread with it. Not the easiest to eat, but with a fork and knife it works well. Good and easy!


Soja Maletköttröra till pita/bröd

1 gul lök, hackad
1 morot, riven
1 dl frysta ärter
200 g soja maletkött
en skvätt vatten
ketchup
salt
svartpeppar
vitlökspulver
paprikapulver

Värm en stekpanna med olja och stek lök och morot en stund. Tillsätt ärter, maletkött, en skvätt vatten och ketchup. Låt steka i några minuter. Krydda efter smak. 



Soy Mince Meat for pita/bröd

1 yellow onion, chopped
1 carrot, grated
1 dl frozen peas
200 g soy minced meat
a splash of water
ketchup
salt
black pepper
garlic powder
paprika powder

Heat a frying pan with oil and cook the onion and carrot for a while. Add peas, minced meat, a splash of water and ketchup. Let it fry for a couple of minutes. Season to taste.

No comments:

Post a Comment