Thursday, March 1, 2018

Ricotta & Spinach Puff Pastry Pies

Pastejer av smördeg är så otroligt goda och härligt frasiga. Man kan göra sin egna smördeg, men det är väldigt enkelt att köpa färdig i butiken. Jag  gjorde en fyllning på ricotta och spenat.

Pies of puff pastry are so incredibly good and deliciously crispy. You can make your own puff pastry, but it is very easy to buy one from the supermarket. I made a filling of ricotta and spinach.


Ricotta & Spenat Smördegspastejer
ca 8 st

fyllning:
200 g ricotta
4 frysta spenatkuber, tinade
1 dl riven ost
1/4 tsk vitlökspulver
1 tsk torkad örtblandning
salt
svartpeppar

smördegsark

Blanda alla ingredienser till fyllningen och smaka av. Fyll smördegsarken med fyllningen och kläm ihop degkanterna med en gaffel. Grädda dem i 200 C grader i ca 20 minuter.



Ricotta & Spinach Puff Pastry Pies
about 8 pcs

filling:
200 g ricotta
4 frozen spinach cubes, thawed
1 dl grated cheese
1/4 tsp garlic powder
1 tsp dried herb mix
salt
black pepper

puff pastry sheet

Mix all the ingredients for the filling and season to taste. Fill the puff pastry sheets with the filling and close the sheets by pressing the corners together with a fork. Bake them at 200 C degrees for about 20 minutes.

No comments:

Post a Comment