Happy Easter! For Easter I have baked chocolate-filled muffins decorated with melted chocolate and chocolate eggs. The chocolate eggs that I used to fill the muffins are small chocolate eggs (white, milk, dark chocolate). For decoration I have used chocolate eggs with a sugar coating (thanks mom and dad). Very moist muffins with a surprise inside.
Påsk Chokladäggmuffins
5 st
1 ägg
1 dl socker
0,5 dl kvarg
50 g smör, smält
1 dl vetemjöl
0,5 dl kakaopulver
3/4 tsk bakpulver
5 st mini chokladägg
Rör ihop ägg och socker. Blanda i kvarg och resterande ingredienser. Fördela smeten i 5 muffinsformar och tryck in ett chokladägg i varje. Grädda i 175 C i ca 15-18 minuter. Låt svalna och dekorera med smält choklad och chokladägg.
Easter Chocolate Egg Muffins
5 pcs
1 egg
1 dl sugar
0.5 dl quark
50 g butter, melted
1 dl flour
0.5 dl cocoa powder
3/4 tsp baking powder
5 mini chocolate eggs
Stir together egg and sugar. Mix in quark and the remaining ingredients. Divide the batter into 5 muffin cups and press one chocolate egg in each. Bake at 175 C for about 15-18 minutes.
0 Comments