Müsli är inte något man bara har till frukost, man kan mycket väl baka med det också. Dessa kex har en kolasmak och en knäckig konsistens. Jättegoda!

Muesli is not something you only have for breakfast, you can also bake with it. These cookies have a caramel flavor and a crispy consistency. Really good!


Vit Choklad Müslikex

50 g smör, smält
1 dl müsli 
3/4 dl vetemjöl
2 msk kokossocker
1 msk dadelsirap
0,5 tsk bakpulver
30 g vit choklad, hackad

Värm ugnen till 175°C. Blanda smör, müsli, vetemjöl, socker, sirap, bakpulver och vit choklad i en skål. Forma smeten till 6 bollar och platta till dem en aning. Lägg kexen på en bakpappersklädd plåt. Grädda i ugnen i ca 10 minuter.



White Chocolate Muesli Cookies

50 g butter, melted
1 dl muesli
3/4 dl wheat flour
2 tbsp coconut sugar
1 tbsp of date syrup
0.5 tsp baking powder
30 g white chocolate, chopped

Heat the oven to 175 ° C. Mix butter, muesli, flour, sugar, syrup, baking powder and white chocolate in a bowl. Form the batter into 6 balls and flatten them slightly. Place the cookies on a baking sheet lined with parchment paper. Bake in the oven for about 10 minutes.