Efter jul hade vi jullådor över. Jag tycker inte om att slänga mat så jag gjorde tunnbröd av kålrotslådan och den sötade potatislådan. De blev hur goda som helst. 

After Christmas we had left-over Christmas casseroles. I do not like to throw food, so I made flat bread from the rutabaga casserole and the sweetened potato casserole. They turned out really yummy.



Kålrot och Potatis Tunnbröd 

2 dl kåtrotslåda
1 dl potatislåda
1,5 dl flerkornsmjöl
1 litet ägg

Blanda alla ingredienser i en skål. Platta ut fyra bröd på en plåt och nagga dem med en gaffel. Grädda bröden i 200 C i ca 15 minuter.



Rutabaga and Potato Flat Bread

2 dl rutabaga casserole
1 dl potato casserole
1.5 dl multigrain flour
1 small egg

Mix all the ingredients in a bowl. Lay out four rounds of bread on a baking sheet and prick them with a fork. Bake the bread at 200 C for about 15 minutes.