Saturday, November 18, 2017

Root Vegetable Casserole

Det här är en rotfruktslåda som är len och fin och som smälter i munnen. Jag mixade rotfrukterna släta med en stavmixer och blandade i lite andra godsaker. Den blev god och jag serverade lådan med quornfiléer och rödbeta. 

This is a root vegetable casserole that is smooth and fine and melts in your mouth. I mixed the root vegetables smooth with a hand held mixer and added in some other goodies. It turned out delicious and I served the casserole with quorn fillets and beetroot.


Rotfruktslåda

600 g rotfrukter (sötpotatis, palsternacka, gulbeta) skalade och delade
vatten 
salt
70 g färskost ört & vitlök
0,5 dl grädde
2 msk dadelsirap
salt
svartpeppar

Koka rotfrukterna mjuka i saltat vatten. Häll bort vattnet och tillsätt i resterande ingredienser. Mixa slät med en stavmixer. Häll blandningen i en ugnsform och grädda i 160 C i ca 1h. 



Root Vegetable Casserole

600 g root vegetables (sweet potato, parsnip, yellow beet) peeled and divided
water
salt
70 g cream cheese herb & garlic
0.5 dl heavy cream
2 tbsp date syrup
salt
black pepper

Boil the root vegetables soft in salted water. Remove the water and add in the remaining ingredients. Mix smooth with a hand held mixer. Pour the mixture into an oven dish and bake at 160 ° C for about 1h.

4 comments: