Saturday, September 16, 2017

Egg and Cheese filled Bell Peppers

Ett bra tips till helgens brunch är dessa ägg- och ostfyllda paprikor. Man kan också fylla dem med grönsaker, bönor... Gott och mättande. Vilket höstväder vi haft det senaste dagarna här i Amsterdam, regnigt och blåsigt. Dagens väderprognos lovar regn, men det gör inget, man får mysa inne med en varm kopp te istället. Göra det bästa av dagen! Hoppas ni har en skön helg. 

A good tip for brunch this weekend are these egg and cheese filled peppers. You can also fill them with vegetables, bens... Good and satisfying. Autumn is coming, we have had rainy and windy days here in Amsterdam. Today's weather forecast promises rain, but it does not matter, you can stay inside and enjoy a hot cup of tea instead. Make the most of the day! Hope you have a nice weekend.


Ägg- och Ostfylld Paprika

paprika, delad på längden
ägg
färskost, pepparsmak
riven ost

Dela paprikorna på längden och klicka i färskost. Lägg ett kläckt ägg i varje paprika och krydda med salt och peppar. Toppa med riven ost. Grädda paprikorna i 175 C i ca 20 minuter. 



Egg and Cheese filled Bell Peppers

bell peppers, divided lengthwise
egg
cream cheese, pepper flavor
grated cheese

Divide the peppers lengthwise and put a dollop of cream cheese in them. Put an egg in each pepper and season with salt and pepper. Top with grated cheese. Bake the peppers at 175 ° C for about 20 minutes.

6 comments: