A good tip for brunch this weekend are these egg and cheese filled peppers. You can also fill them with vegetables, bens... Good and satisfying. Autumn is coming, we have had rainy and windy days here in Amsterdam. Today's weather forecast promises rain, but it does not matter, you can stay inside and enjoy a hot cup of tea instead. Make the most of the day! Hope you have a nice weekend.
Ägg- och Ostfylld Paprika
paprika, delad på längden
ägg
färskost, pepparsmak
riven ost
Dela paprikorna på längden och klicka i färskost. Lägg ett kläckt ägg i varje paprika och krydda med salt och peppar. Toppa med riven ost. Grädda paprikorna i 175 C i ca 20 minuter.
Egg and Cheese filled Bell Peppers
bell peppers, divided lengthwise
egg
cream cheese, pepper flavor
5 Comments
Mumsigt! Det här gillas!
ReplyDeleteSååå gott med fyllda paprikor! Ha en fin helg, kära du!
ReplyDeleteJa, mycket gott :) Tack detsamma!
DeleteFilken fin ide för fyllning, tack Katarina:)
ReplyDeleteRoligt om jag kan inspirera, tack!
Delete