Monday, September 11, 2017

Creamy Oatmeal with Egg

Om du vill ha en mera mättande gröt skall du blanda i ett ägg. Ägget gör att gröten blir extra krämig och dessutom tillför den protein och goda fetter. Du behöver inte oroa dig att gröten smakar ägg, för det gör den inte. Jag toppade min gröt med jordgubbar, nektarin, kanel och smör. Så gott :) 

If you want a more satiating porridge, add an egg. The egg makes the porridge extra creamy and additionally adds protein and good fats. You do not have to worry that the porridge is going to taste like egg, because it doesn't. I topped my porridge with strawberries, nectarine, cinnamon and butter. So good :)



Krämig Havregrynsgröt med Ägg

2,5 dl mandelmjölk
1 dl havregryn
1 ägg
salt

Vispa ihop alla ingredienser i en kastrull. Koka gröten under omrörning i ca 5 minuter eller tills den är krämig och har önskad konsistens. Ät genast. 



Creamy Oatmeal with Egg

2.5 dl almond milk
1 dl oats
1 egg
salt

Whisk all the ingredients in a saucepan. Boil the porridge while stirring for about 5 minutes or until creamy and have the desired consistency. Eat immediately.

2 comments: