Thursday, July 6, 2017

White Chocolate Raspberry Cookies

Stora kex med smak av vit choklad och hallon var gott kan jag berätta :) De är så där härligt sega och tunna. Dessa kex blir stora, så man kan bra göra dem mindre om man vill, gör då 12 st istället för 6 st. 

Large cookies with the taste of white chocolate and raspberries are so delicious I can tell you :) They are perfectly chewy and thin. These cookies are huge, so you can make them smaller if you want, make 12 instead of 6 pieces.



Vit Choklad Hallon Cookies
6 st stora 

50 g smör, mjukt
1 dl socker
40 g vit choklad, smält
1 litet ägg eller 0,5 ägg
1,5 dl mjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
1 dl vit choklad, i bitar 
en handfull hallon

Rör ihop smör och socker. Blanda sedan i den smälta chokladen och ägget. Rör ner resterande ingredienser. Med en glasskopa gör 6 st kex och lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper. Platta till dem en aning. Grädda kexen i 175 C i ca 17 minuter. Låt svalna. 



White Chocolate Raspberry Cookies
6 large ones

50 g butter, soft
1 dl sugar
40 g white chocolate, melted
1 small egg or 0.5 egg
1.5 dl flour
0.5 tsp baking powder
a pinch of salt
1 dl white chocolate, in pieces 
a handful of raspberries

Stir together butter and sugar. Then mix in the melted chocolate and egg. Stir in the remaining ingredients. With an ice cream scoop, make 6 cookies and place them on a baking sheet lined with baking paper. Flatten them slightly. Bake the cookies at 175 ° C for about 17 minutes. Let cool.

2 comments: