Vilket härligt sommarväder vi har fått. Igår visade termometern på hela +31 grader. Vi cyklade till en park och njöt av värmen och medtagen picknick. Idag lovas en lika fin dag. Hoppas du har sol där du bor.

När man är sugen på en mjuk kaka och ostkaka samtidigt, ja då gör man dem till en kaka, hihi. Experimentet blev lyckat och jag tyckte det var gott att servera bär till kakan. 

What a beautiful summer weather we have had. Yesterday the thermometer showed a total of +31 degrees. We biked to a park and enjoyed the sunny weather and had a picnic. Today we also have a beautiful day ahead of us. Hope you can enjoy the sun where you live.

When you are craving a soft cake and cheesecake at the same time, you make them into one cake, hihi. The experiment was successful and I thought it was good to serve berries with the cake.


Two in one cake

90 g butter, melted
1 dl coconut sugar
0.5 dl stevia sugar
1 egg
1,5 dl flour
0,5 tsp baking powder
pinch of salt

cheese filling
100 g cream cheese
3 tbsp stevia sugar
1 small egg

Stir together butter and sugar. Add the egg and stir well. Add the flour, baking powder and salt and blend until smooth. Pour the batter in 3-4 silicon molds. Top the cakes with the cheese mixture. Bake in 175 C for 35-40 minutes.



Två i en kaka 

90 g smör smält
1 dl kokosnöt socker
0,5 dl stevia socker
1 ägg
1,5 dl mjöl
0,5 tsk bakpulver
nypa salt

ostfyllning
100 g gräddost
3 msk stevia socker
1 litet ägg

Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och blanda. Tillsätt mjöl, bakpulver och salt och blanda tills det är slät. Häll smeten i 3-4 silikonformar. Häll på ostblandningen. Baka i 175 C i 35-40 minuter.