De här biffarna får sin fina färg av gröna ärtor och spenat. Grönt är skönt inte sant? Jag valde att krydda enkelt, men du kan använda dig av t.ex. spiskummin, chili, persilja... De blev väldigt goda! Glad kvinnodag förresten.

These patties get their nice color from green peas and spinach. I chose to use simple seasonings, but you can use eg. cumin, chilli, parsley... They turned out to be very delicious. Happy women's day.



Grön Burgare

2 dl frysta ärtor, tinade
3 kuber av fryst spenat, tinade
1 burk kikärtor, avrunna och sköljda
1 tsk psylliumhusk
1/4 tsk vitlökspulver 
salt
peppar

Mixa alla ingredienser med en stavmixer. Forma till fyra biffar och grädda dem i 175 C i ca 30 minuter. 



Green Burger

2 dl frozen peas, thawed
3 dl of frozen spinach, thawed
1 can chickpeas, drained and rinsed
1 tsp psyllium husks
1/4 tsp garlic powder
salt
pepper

Mix all the ingredients with a hand blender. Shape into four patties and bake at 175 C for about 30 minutes.