Thursday, March 16, 2017

Carrot-Bean Burgers

Goda och saftiga biffar med en färg som gör en glad. Biffarna innehåller bl.a morot och vita bönor och håller bra ihop. Jag vet att många tycker det är svårt att göra vegetariska burgare som inte smular, men här är ett recept som funkar bra. På bloggen har jag många recept på vegetariska burgare så ta gärna en titt på dem. Det här receptet är mitt bidrag till månadens gröna som är morot. Värd för månaden är Lovisa.

Good and moist patties with a color that makes you happy. These contain carrots and white beans and keeps well together. I know that many find it difficult to make vegetarian burger that does not crumble, but here is a recipe that works well. On the blog, I have many recipes for vegetarian burgers so please have a look at them. This recipe is my contribution to the month's green, which is carrot. The host of the month is Lovisa.


Morot-Bönburgare
4 st

1 burk vita bönor, avrunna och sköljda
1 fint riven morot
1 msk röd lök, hackad
1 dl havregryn
1 tsk fiberhusk
1/4 tsk salt
1/4 tsk vitlökspulver
en nypa svartpeppar
persilja

Mixa alla ingredienser med en stavmixer. Ställ blandningen 20 minuter i kylskåp. Forma smeten till fyra biffar och lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i 200 C ca 20-30 minuter. 



Carrot-Bean Burgers
4 patties

1 can of white beans, drained and rinsed
1 finely grated carrot
1 tbsp red onion, chopped
1 dl oats
1 tsp fiberhusk
1/4 tsp salt
1/4 tsp garlic powder
a pinch of black pepper
parsley

Mix all the ingredients with a hand blender. Put the mixture in the fridge for 20 minutes. Shape the mixture into four patties and place them on a baking sheet lined with parchment paper. Bake at 200 C for about 20-30 minutes.

4 comments: