Sunday, February 19, 2017

Quorn with Spinach and Cream Cheese

Den här röran med quorn, spenat och krämig färskost svänger du snabbt ihop och den passar ypperligt som fyllning i tortilla. 

This mixture of quorn, spinach and creamy cream cheese is something you can make quickly and it's an excellent filling for tortilla.



Quorn med Spenat och Färskost

1 liten röd lök, hackad
1 liten paprika, hackad
3 frysta spenatkuber
200 g quornbitar
1 burk färskost, vitlök & örter

Stek lök, paprika och spenatkuber i en stekpanna med kokosolja. Tillsätt quornbitar och stek några minuter. Blanda i färskost. Smaka av med salt och peppar. Använd som fyllning i tortilla.


Quorn with Spinach and Cream Cheese

1 small red onion, chopped
1 small peppers, chopped
3 frozen spinach cubes
200 g quorn chunks
1 jar cream cheese, garlic & herbs


Fry the onion, peppers and spinach cubes in a pan with coconut oil. Add the quorn and fry a few minutes. Mix in cream cheese. Season with salt and pepper. Use as a filling for tortilla.


2 comments:

  1. Så synd att vi inte har quorn här (allt annat nog;D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag minns att det inte fanns quorn i Singapore heller.

      Delete