Wednesday, January 18, 2017

Vegan Macaroni Salad

En enkel, men ack så god sallad får man av få ingredienser. Och har man som jag överbliven kokt makaroni har man salladen klar på några minuter. Saltgurka passar mycket bra i salladen och är ett måste, annars kan du blanda i det du har hemma. Låt fantasin flöda. 

A simple, but oh so good salad with a few ingredients. If you have leftover cooked macaroni the salad will be ready in minutes. Pickles fit very well in the salad and is a must, otherwise you can mix in whatever you have at home. Let the imagination flow.


Makaronisallad

4 dl makaroni, kokt
1 dl saltgurka, tärnad
1 liten paprika, tärnad
1 dl ärter
2-3 msk majonnäs, vegan
salt
svartpeppar
senap

Blanda ihop alla ingredienser. Förvara i kylskåp. 


Macaroni Salad

4 dl macaroni, cooked
1 dl pickles, diced
1 small bell pepper, diced
1 dl peas
2-3 tbsp mayonnaise, vegan
salt
black pepper
mustard

Mix together all the ingredients. Keep refrigerated.

No comments:

Post a Comment