Thursday, January 12, 2017

Baked Figs with Goat Cheese

En god sidorätt eller ett snack får du av fikon som rostas i ugn tillsammans med getost. Enkelt, smakrikt och gott!

A good side dish or a snack you get the figs roasted in the oven with goat cheese. Simple, tasty and delicious!


Ugnsbakade Fikon med Getost

fikon
getost
salt
peppar
honung
pekannötter 

Värm ugnen till 175 C grader. Skär fikon i fjärdedelar, uppifrån nästan till basen och lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper. Skiva getost och lägg i mitten av fikon. Salta och peppra och ringla på honung. Grädda i 10-15 minuter tills osten smält. Toppa med pekannötter. 


Baked Figs with Goat Cheese

figs
goat cheese
salt
pepper
honey
pecans

Preheat oven to 175 C degrees. Cut the figs into quarters, from the top almost to the base, and place them on a baking sheet lined with parchment paper. Slice goat cheese and place in the middle of the figs. Add salt and pepper and drizzle with honey. Bake for 10-15 minutes until cheese is melted. Top with pecans.

No comments:

Post a Comment