Monday, December 12, 2016

Pyttipanna with Curry

Det här är den perfekta maten att göra då man har överbliven kokt potatis. Tärna potatisen och stek tillsammans med lök, mandel "köttbullor" och ägg. Och har du inte testat att krydda denna med curry, då måste du bara testa det! Så otroligt gott. 

This is the perfect food to make when you have leftover cooked potatoes. Dice the potatoes and fry with onions, almond "meatballs" and egg. If you have not tried this using curry spice, then you just have to try it! So incredibly good. If you're interested from where the word pyttipanna comes from read here.


Pyttipanna with Curry

red onion, chopped
cooked cold potatoes, diced
almond balls, divided
egg
salt
black pepper
curry

Heat a skillet with butter and add the onion, fry for a couple of minutes. Add the diced potatoes, almond balls and fry until they are golden brown. Add the eggs and stir until the potatoes are coated in egg. Season with salt, black pepper and curry. 



Pyttipanna med Curry

rödlök, hackad
kokt kall potatis, tärnad
mandelbollar, delade
ägg
salt
svartpeppar
curry

Hetta upp en stekpanna med smör och tillsätt löken, stek ett par minuter. Tillsätt tärnad potatis, mandelbollar och stek tills de är gyllenbruna. Tillsätt ägg och rör om tills potatisen är belagda i ägg. Krydda med salt, svartpeppar och curry.

2 comments: