Wednesday, November 9, 2016

Green Pasta Sauce

Jag hade överbliven kokt broccoli och pesto som behövde ätas upp, så jag gjorde pastasås. Dessa ihop med spenat och färskost gav en mycket smakrik sås. Enkelt och gott! 

I had leftover cooked broccoli and pesto that need to be eaten, so I made pasta sauce. These together with spinach and cream cheese gave a very tasty sauce. Simple and delicious!


Grön Pastasås
2 portioner

150 g spenat, fryst och tinad
100 g kokt broccoli
100 g färskost, vitlök-örter
2 msk pesto
salt
peppar
grädde, valbart

kokt pasta

Mixa spenaten och broccolin med en stavmixer. Värm sedan blandningen i en kastrull och tillsätt färskost, pesto, salt och peppar. Tycker du att såsen är för tjock ha i en skvätt grädde. Blanda i den kokta pastan och servera.



Green Pasta Sauce
2 servings

150 g spinach, frozen and thawed
100 g cooked broccoli
100 g cream cheese garlic-herbs
2 tbsp pesto
salt
pepper
cream, optional

cooked pasta

Mix the spinach and broccoli with a hand blender. Then heat the mixture in a saucepan and add cream cheese, pesto, salt and pepper. If the sauce is too thick add some cream. Mix in the cooked pasta and serve.

4 comments: