I had leftover cooked broccoli and pesto that need to be eaten, so I made pasta sauce. These together with spinach and cream cheese gave a very tasty sauce. Simple and delicious!
Grön Pastasås
2 portioner
150 g spenat, fryst och tinad
100 g kokt broccoli
100 g färskost, vitlök-örter
2 msk pesto
salt
peppar
grädde, valbart
kokt pasta
Mixa spenaten och broccolin med en stavmixer. Värm sedan blandningen i en kastrull och tillsätt färskost, pesto, salt och peppar. Tycker du att såsen är för tjock ha i en skvätt grädde. Blanda i den kokta pastan och servera.
Green Pasta Sauce
2 servings
150 g spinach, frozen and thawed
100 g cooked broccoli
100 g cream cheese garlic-herbs
2 tbsp pesto
salt
pepper
cream, optional
4 Comments
Vi tänkte nästan oå samma sätt😃
ReplyDeleteHaha, ja :)
DeleteSmart! Jag gillar att inga rester slängs!
ReplyDeleteSamma här!
Delete