Sunday, November 20, 2016

Creamy Bell Pepper Sauce

Oj, oj så god den här såsen blev. Ibland är man sugen på gräddiga såser och det var precis så den här blev. Jag serverade såsen med kokt quinoa, men jag kan tänka mig att pasta passar också bra. 

Oh, oh so delicious this sauce was. Sometimes you crave creamy sauces and it was just the way this turned out. I served the sauce with cooked quinoa, but I can imagine that pasta is also suitable.



Krämig Paprikasås
2 portioner

1 röd lök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
3 små paprikor, i bitar eller strimlor
1,5 dl grädde
3 msk färskost, vitlök-örter
1 msk tomatpuré
salt
peppar

Värm kokosolja i en stekpanna och fräs lök, vitlök och paprika mjuka. Tillsätt grädde, färskost och tomatpuré. Koka ihop och smaka av med salt och peppar. Servera med kokt quinoa eller pasta.  



Creamy Bell Pepper Sauce
2 servings

1 red onion, chopped
1 clove garlic, chopped
3 small peppers, cut into pieces or strips
1.5 dl cream
3 tbsp cream cheese, garlic-herbs
1 tbsp tomato paste
salt
pepper

Heat coconut oil in a frying pan and fry the onion, garlic and peppers until soft. Add cream, cream cheese, and tomato paste. Let simmer and season with salt and pepper. Serve with cooked quinoa or pasta.

No comments:

Post a Comment