Saturday, November 26, 2016

Chili sin Carne Pasta Bake

Har du kokt makaroni över kan du göra t.ex den här pastalådan. En maträtt som passar bra i lunchlådan följande dag. Istället för chili sin carne kan man göra en bolognesesås om man föredrar det eller någon helt annan sås. Låt din kreativitet flöda :)

If you have cooked macaroni left-overs, you can make this pasta bake. A dish that goes well in the lunch box the next day. Instead of chili sin carne you can make a bolognese sauce if preferred, or a completely different sauce. Let your creativity flow :)


Chili sin Carne Pasta Bake

1 red onion, chopped
1 garlic clove, chopped
1 dl chopped zucchini
1 dl chopped bell peppers
1 dl sweet corn
1 can of cannellini beans
1 can of diced tomatoes
1 dl water
1 tsp ground cumin
0.5-1 tsp ground chili
salt
pepper
parsley

5 dl cooked pasta

Fry the onion, garlic, zucchini and bell peppers in coconut oil in a pan. Add cumin and chili. Then add the corn, beans, tomatoes and water. Let simmer for 20 minutes. Season with salt, pepper and parsley. Add cooked pasta and stir. Pour the mixture into a oven-proof dish and bake at 175 C for 20 minutes. 



Chili sin Carne Pastalåda

1 rödlök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
1 dl hackad zucchini
1 dl hackad paprika
1 dl majs
1 burk cannellinibönor
1 burk tärnade tomater
1 dl vatten
1 tsk mald spiskummin
0,5-1 tsk mald chili
salt
peppar
persilja

5 dl kokt pasta

Fräs lök, vitlök, zucchini och paprika i kokosolja i en kastrull. Lägg i spiskummin och chili. Tillsätt sedan majs, bönor, tomater och vatten. Låt sjuda i 20 minuter. Krydda med salt, peppar och persilja. Ha i kokt pasta och rör om. Häll blandningen i en ugnsform och grädda i 175 C i 20 minuter.

No comments:

Post a Comment