Har du bruna bananer hemma som ingen vill äta? Då kan du baka en god kaka av dem :) Denna kaka innehåller inga ägg och är därmed vegan. Jag hade i choklad, för choklad kan man inte få för mycket av, inte sant? En kopp kaffe eller te och en kakbit gör vilken dag som helst lite bättre. Ha nu en fin dag!

Do you have brown bananas at home that no one wants to eat? Then you can bake a good cake of them :) This cake contains no eggs and is therefore vegan. I added chocolate to the batter, you cannot get too much of chocolate, right? A cup of coffee or tea and a piece of cake makes any day a little better. Now have a nice day!



Banana Chocolate Cake

2 ripe bananas, mashed
0.5 dl coconut sugar
3 tbsp coconut oil
1 dl spelt flour
3 tbsp almond flour
1 tsp baking powder
1 tsp cinnamon powder
pinch of salt
1 dl chocolate chips

Stir together the mashed bananas and coconut sugar in a bowl. Add the coconut oil, flour, baking powder, cinnamon and salt. Stir to combine. Lastly fold in the chocolate chips. Pour the batter into a greased baking tin and bake at 175 C for 30-40 minutes. Let cool. 



Banan Chokladkaka

2 mogna bananer, mosade
0,5 dl kokossocker
3 msk kokosolja 
1 dl speltmjöl
3 msk mandelmjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel
nypa salt
1 dl chokladchips

Rör ihop mosade bananer och kokossocker i en skål. Tillsätt kokosolja, mjöl, bakpulver, kanel och salt, blanda. Slutligen blanda i chokladchipsen. Häll smeten i en smord bakform och grädda i 175 C i 30-40 minuter. Låt svalna.