Friday, October 7, 2016

Warm Chantarelle Chèvre Croissant

Vill du lyxa till brunchen eller lunchen en aning? Hur låter det med en croissant fylld med stekta kantareller och chèvre? Mums säger jag, lyxigt och gott! Så var det fredag igen, dagarna går så fort att man vill inte hinna med. Har du planer för helgen? 

If you want to splurge your brunch or lunch? How does it sound with a croissant stuffed with fried chanterelles and chèvre? I say yummy! And so it's Friday again, the days go by so fast. Do you have any plans for the weekend?



Varm Kantarell Chèvre Croissant

kantareller, färska eller frysta
röd lök, finhackad
smör
salt
vitpeppar

croissanter 
chèvre eller annan getost, i skivor
persilja

Sätt ugnen på 150°C. Fräs svamp och lök i smör ca 5 minuter i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
Dela croissanterna på längden och fyll dem med svampröran, chèvre och persilja. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Värm croissanterna i ugnen i ca 5 minuter. 



Warm Chantarelle Chèvre Croissant

chanterelles, fresh or frozen
red onion, finely chopped
butter
salt
white pepper

croissants
chèvre or other goat cheese, sliced
parsley

Preheat the oven to 150 ° C. Fry chanterelles and onions in the butter about 5 minutes in a frying pan. Season with salt and pepper.

Cut the croissants lengthwise and fill them with the chanterelles, chèvre and parsley. Place them on a baking sheet lined with parchment paper. Warm the croissants in the oven for about 5 minutes.

2 comments: