If you want to splurge your brunch or lunch? How does it sound with a croissant stuffed with fried chanterelles and chèvre? I say yummy! And so it's Friday again, the days go by so fast. Do you have any plans for the weekend?
Varm Kantarell Chèvre Croissant
kantareller, färska eller frysta
röd lök, finhackad
smör
salt
vitpeppar
croissanter
chèvre eller annan getost, i skivor
persilja
Sätt ugnen på 150°C. Fräs svamp och lök i smör ca 5 minuter i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
Dela croissanterna på längden och fyll dem med svampröran, chèvre och persilja. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Värm croissanterna i ugnen i ca 5 minuter.
Warm Chantarelle Chèvre Croissant
chanterelles, fresh or frozen
red onion, finely chopped
butter
salt
white pepper
croissants
chèvre or other goat cheese, sliced
parsley
Preheat the oven to 150 ° C. Fry chanterelles and onions in the butter about 5 minutes in a frying pan. Season with salt and pepper.
2 Comments
Mums så gott:)
ReplyDeleteJa, det var det verkligen :)
Delete