Friday, June 17, 2016

Eat The Rainbow Salad

När jag lagar sallader vill jag ha många olika ingredienser, lite smått och gott, som med plockmat man tar av det man gillar mest. I min sallad finns salladsblad, körsbärstomater, kikärtor, avokado, gurka, paprika, morot och en röra gjord på bönor. Mums! Fräscht och väldigt gott.

When I make salads, I want to have many different ingredients, as with finger food you take what you like the most. In my salad is lettuce, cherry tomatoes, chickpeas, avocado, cucumber, bell pepper, carrot and a spread made with beans. Yum! Fresh and very good.



4 comments:

  1. Älskar att "dela" upp salladsingredienserna sådär på fatet istället för att blanda allt!
    Ser superfräscht och gott ut!

    Kram Jenny

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, det gör jag också. Tack snälla och kram tillbaka!

      Delete
  2. Ser gott och fräscht ut! När det är varmt äter vi gärna sallad (men inte när det är ruggigt och regnar som idag ;))

    ReplyDelete