Togurt, what's that? Haha, well I thought it was a good name when I made my own yogurt with tofu. This recipe is so simple and it's so creamy and delicious. You can flavour the togurt to your own liking, but in this I have strawberries, beet powder and sweetener. It turned out so good that I have done togurt now for several days in a row.
Togurt
200 g tofu, firm
5 strawberries
1 dl almond milk
1 tsp beetroot powder (holistic.se)
couple of dates or other sweetener of choice
almond essence, optional
Put all the ingredients in a blender and mix until smooth. Serve with yummy toppings!
Togurt
200 g tofu, fast
5 jordgubbar
1 dl mandelmjölk
1 tsk rödbetspulver (holistic.se)
några dadlar eller annat sötningsmedel
mandelessens, valfritt
Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa tills slät. Servera med topping!
4 Comments
Mums, vad gott kram Diana
ReplyDeleteTack Diana. Kram!
DeleteSpännande! och lite läskigt :) Dock så känns det som att man skulle ha något syrligt i om det ska likna yoghurt? Citron kanske?
ReplyDeleteHaha, inte alls läskig :) Ja, citron kunde man tillsätta och andra smaksättningar också förstås.
Delete