Thursday, May 5, 2016

Red Curry Tofu

En smakrik sås med röd curry pasta. Jag tog en tesked av pastan, men vill man ha en hetare sås kan man bra ta mera. Men smaka av för att få styrkan du tycker om. 

A tasty sauce with red curry paste. I took a teaspoon of the paste, but if you want a hotter sauce you may well take more. But taste the sauce as you make it and add more if you like.



Red Curry Tofu

1 tsp coconut oil
1-2 tsp red curry paste
150-200 g chopped vegetables (zucchini, cherry tomatoes, bell pepper)
300 g tofu, diced
about 2 dl coconut cream or coconut milk
salt
pepper
almond flour, if needed to make the sauce thicker

Heat a skillet with coconut oil. Add the curry paste and chopped vegetables and fry for a couple of minutes. Add tofu and coconut cream and let simmer for 10 minutes. Season to taste. Serve with quinoa, rice or zucchini noodles.

Röd Curry Tofu

1 tsk kokosnötolja 
1-2 tsk röd currypasta 
150-200 g grönsaker hackade (zucchini, körsbärstomater , paprika)
300 g tofu, tärnad
ca 2 dl kokosgrädde eller -mjölk
salt
peppar
mandelmjöl, om det behövs för att göra såsen tjockare

Hetta upp en stekpanna med kokosolja. Tillsätt currypastan och hackade grönsakerna och stek i ett par minuter. Lägg i tofu och kokosgrädde och låt sjuda i 10 minuter. Krydda. Servera med quinoa, ris eller zucchininudlar.

2 comments: