Saturday, May 28, 2016

Curry Sauce

Det var ett tag sedan jag gjorde currysås. En sås som är mycket god och enkel att laga och som jag förknippar med min barndom. Till såsen serverade jag quornfilé och quinoa.

It's been a while since I made curry sauce. A sauce that is very tasty and easy to make, and I associate it with my childhood. With the sauce I had quorn steak and quinoa.


Curry Sauce

coconut oil
1 tbsp red onion, chopped finely
0.5 tbsp curry powder
1.5-2 tbsp almond flour
1.5 dl heavy cream
1 dl milk

Heat coconut oil in a pan. Add the onion and curry and stir around. Add the almond flour, cream and milk and whisk until the almond flour dissolves. Let simmer for a while and season with salt. 



Currysås

kokosolja
1 msk rödlök, finhackad
0,5 msk curry
1,5-2 msk mandelmjöl 
1,5 dl vispgrädde 
1 dl mjölk

Värm kokosolja i en kastrull. Tillsätt lök och curry och rör runt. Tillsätt mandelmjöl, grädde och mjölk och vispa tills mandelmjölet upplöses. Låt sjuda en stund och krydda med salt.

3 comments:

  1. Curry sås,har inte ätit sånt på länge! Ser gott ut:)Quorn har jag heller aldrig smakat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Quorn har jag smakat första gången här i Amsterdam och tycker mycket om konsistensen som påminner om kyckling.

      Delete
  2. 3 Studies SHOW Why Coconut Oil Kills Belly Fat.

    The meaning of this is that you literally kill fat by eating coconut fat (including coconut milk, coconut cream and coconut oil).

    These 3 studies from large medical journals are sure to turn the conventional nutrition world around!

    ReplyDelete