Monday, April 18, 2016

Quorn filled Bell Pepper

Jag hade överbliven tomatsås så jag blandade ner stekt quorn i såsen och vips hade jag en fyllning till mina paprikor. Toppade paprikorna med riven ost och gräddade dem i ugnen på 200 grader ca 25 minuter. Jag serverade paprikorna med kokt broccoli och sötpotatis. 

I had leftover tomato sauce so I added fried quorn in the sauce and voila I had a stuffing for my bell peppers. I topped the bell peppers with grated cheese and baked them in the oven at 200 C degrees for about 25 minutes. I served the bell peppers with steamed broccoli and sweet potatoes.


4 comments:

  1. Älskar fyllda paprikor och det är bra när det går snabbt och enkelt att göra också, kram!

    ReplyDelete
  2. Jag gillar folk som inte slänger mat, utan tr till vara på det som blir över.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack :) Jag har jättesvårt att slänga mat.

      Delete