Saturday, March 19, 2016

Oat Mocha Protein Balls

Godisbollar med smak av kaffe och choklad blir mitt tips till eftermiddagskaffet idag. Jag har använt jordnötssmör i mina bollar, men du kan ta mandelsmör eller solrosfrösmör också. Gillar du inte kaffe så byter du bara ut kaffet till annan vätska. 

Nu far jag på kaffefestival, yay!

Candy balls with flavors of coffee and chocolate is my snack for today. I have used peanut butter in my bliss balls, but you can use almond butter or sunflower seed butter too. If you don't like coffee, just replace the coffee for another liquid.

Now I'm off to the coffee festival, yay!



Oat Mocha Protein Balls
8-10 pcs

1 1/4 dl oats
25 g chocolate protein powder, Myprotein
1 tbsp cocoa powder 
1.5 tbsp peanut butter
0.5 dl coffee

Mix all the ingredients in a bowl. Shape into balls and store in the fridge. 


Havre Mocka Proteinbollar
8-10 st

1 1/4 dl havregryn
25 g choklad proteinpulver, Myprotein
1 msk kakaopulver
1,5 msk jordnötssmör
0,5 dl kaffe

Blanda alla ingredienser i en skål. Forma till bollar och förvara i kylskåpet.

2 comments: