Monday, January 18, 2016

Oven Roasted Vegetables

Ugnsrostade grönsaker är ett av det godaste jag vet och de passar bra att ha till sallad, som fyllning i tortilla eller på smörgåsar. Jag använder vanligen paprika i olika färger, zucchini och röd lök. Men annat som också är gott att rosta i ugn är aubergine, svamp och pumpa. Jag skär grönsakerna i bitar och häller på rikligt med olja och kryddar med salt och peppar. Rosta dem i 175 C i ca 30 minuter. Kan ätas både varma och kalla. 

Oven-roasted vegetables is one of the tastiest I know and are great to have with salad, as a filling for tortilla or sandwiches. I usually use peppers of various colors, zucchini and red onion. But other vegetables that are also good to roast in the oven are eggplant, mushrooms, and pumpkin. I cut the vegetables into pieces and drizzle them with oil and season with salt and pepper. Roast them at 175 C for about 30 minutes. Can be eaten both warm and cold.



4 comments: