Thursday, January 21, 2016

Cinnamon Buns

Nu var det väldigt länge sedan jag gjorde kanelbullor. Jag har ett favoritrecept jag använder mig av och det innehåller inga ägg och de kan enkelt göras veganska. Kardemumma har jag alltid i bulldegen, men den här gången tillsatte jag även kardemumma i fyllningen, något jag faktiskt aldrig gjort förut och det blev väldigt gott. Brukar du ha kardemumma även i fyllningen?

It's been a long time since I made cinnamon buns. I have a favorite recipe I use, and it contains no eggs and they can easily be made vegan. I always use cardamom in the dough dough, but this time I also added cardamom in the filling, something I have never done before and it was very good. Do you use cardamom in the filling?




4 comments:

  1. Det måste ha doftat gott när de kom ut från ugnen

    ReplyDelete
  2. Jag har alltid nystött kardemumma i fyllningen men har aldrig provat att ha kardemumma även i degen, låter gott så det måste jag testa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja där ser man, alla gör på sitt vis. Testa gärna att ha kardemumma i degen också, så gott.

      Delete