Sunday, January 24, 2016

Chèvre stuffed mushrooms

Fyllda svampar är gott och den här gången hade jag champinjoner som jag fyllde med chèvre  De här passar bra till buffé, som förrätt eller att ta med på picnick. De är goda både varma och kalla. 

Stuffed mushrooms are good and this time I filled them with chèvre. These can be served at a buffet, as a starter or bring them along on your picnic. They are good both warm and cold.



Chèvre fyllda svampar

champinjoner
olja
salt
peppar
chèvre

Skär bort foten på svamparna och pensla dem i olja. Fyll dem med en bit chèvre och strö på salt och peppar. Grädda dem i 175 C graders ugn ca 15-20 minuter.  



Chèvre stuffed Mushrooms

mushrooms
oil
salt
pepper
chèvre

Cut off the foot of the mushrooms and coat them in oil. Fill them with a pice of chèvre and sprinkle with salt and pepper. Bake in 175 C degree oven for about 15-20 minutes.


4 comments: