Saturday, November 21, 2015

Tomato Vegetable Pasta Bake

Det här är en pastalåda jag gjorde av matrester. Jag hade kokt pasta, ugnsrostade grönsaker och tomatsås över sedan tidigare. En maträtt som blir klar på nolltid, nästan :) Ibland är det enklaste det godaste. 

This is a pasta casserole I made of leftovers. I had cooked pasta, roasted vegetables and tomato sauce over from the week. The dish will be ready in no time, almost :) Sometimes the easiest is the best.


Tomato Vegetable Pasta Bake

pasta, cooked
tomato sauce, bought or home-made
oven roasted vegetables (bell pepper, zucchini, aubergine, red onion)
grated cheese

Put the pasta, tomato sauce and vegetables in an oven-proof dish and stir. Top with grated cheese. Bake in 200 C degrees for about 20-30 minutes. 


Tomat-Grönsaks-Pastalåda

pasta, kokt
tomatsås, köpt eller hemgjord
ugnsrostade grönsaker (paprika, zucchini, aubergine, rödlök)
riven ost

Lägg pasta, tomatsås och grönsaker i en ugnssäker form och rör om. Toppa med riven ost. Grädda i 200 grader C i ca 20-30 minuter.

2 comments:

  1. Gahhh vad gott kram från din bloggvän som toknjuter på Kanarieöarna /Sofia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Sofia! Åh, ha det så skönt. Kram

      Delete