Friday, November 13, 2015

Pizza Friday

Nu har jag gjort min glutenfria pizza för första gången i Amsterdam. Jag köpte kokosmjöl från Amanprana på EkoPlaza. Psylliumhusk har jag tidigare inte hittat i Amsterdam, men nu råkade jag gå in på en Health Club (gym) och de säljer allt från proteinpulver och superfoods till just psylliumhusk. Jag toppade pizzan med babyspenat och avokado. Gott! Receptet på pizzabotten hittar du här.

Now I've made my gluten free pizza for the first time in Amsterdam. I bought coconut flour from Amanprana at EkoPlaza. Psyllium husk I have previously not found in Amsterdam, but now I happened to go into a Health Club (gym) and they sell everything from protein powder and superfoods to psyllium husk. I topped the pizza with baby spinach and avocado. Yummy! The recipe for the pizza crust is here.


10 comments:

  1. Låter gott! Har aldrig ätit pizza med avokado på.

    ReplyDelete
  2. Pizza med avokado på låter gott faktiskt :)

    ReplyDelete
  3. Gahhh vad gott :) kram på dig! /Sofia

    ReplyDelete
  4. Det ser väldigt gott ut! Fräscht att toppa med avocado! Kram!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Erika. Det blev mycket gott med spenat och avocado till. Kram!

      Delete
  5. Så gott det ser ut, det vill jag prova
    Maria

    ReplyDelete