Friday, July 3, 2015

Quinoa-Veggie Casserole

Det här är en maträtt som blev till när jag avvände rester och det som fanns hemma. Jag hade kokt quinoa, frysta grönsaker och bönor. Blanda ihop samtliga ingredienser och rör i hackad röd lök, vitlök och kryddor. Häll allt i en ugnsform och toppa med bearnaisesås. Värm i 200 C ugn tills såsen fått färg och maten är varm. 

This is a dish that I made using left-overs and what I had at home. I used cooked quinoa, frozen vegetables and beans. Mix together all ingredients and stir in chopped red onion, garlic and spices. Pour everything in a baking dish and top with béarnaise sauce. Heat in a 200 C oven until the sauce is golden brown and the food is hot.


2 comments:

  1. Ja tänk vad mycket gott man kan göra med rester! Ha en fin helg Katarina! Här har vi äntligen fått sommarvärme ochdet riktigt rejält, så idag blir det mest trädgårdshäng.

    ReplyDelete