Tuesday, July 14, 2015

Mango Red Cabbage Slaw

En fräsch sallad till t.ex grillat eller serverat med tofu-morotsbiffar är det perfekta tillägget. Här i form av rödkål tillsammans med mango. Jag har inga exakta mått, utan man får smaka sig fram.

A fresh salad to grilled food or served with tofu-carrot patties is the perfect side dish. Here in the form of red cabbage along with mango. I have no exact measurements, but taste your salad while you make it.


Mango Red Cabbage Slaw

red cabbage, shredded
mango, sliced
salt
apple cider vinegar
lemon juice
persilja

Mix all the ingredients in a bowl and season to taste. Put in the fridge for 15-30 minutes before serving.


Mango Rödkålslaw

rödkål, strimlad
mango, skivad
salt
äppelcidervinäger
citron juice
persilja

Blanda alla ingredienser i en skål och krydda efter smak. Sätt i kylen i 15-30 minuter innan servering.

2 comments: