Wednesday, July 29, 2015

Cheese Bread, LCHF

De här ostbröden utan mjöl är så goda. Smakar mycket ost, vilket jag tycker är gott. Receptet kommer från 56kilo.se  Testa gärna att rosta dem, de blir ännu godare. Ha en bra dag!

These cheese bread without flour are so delicious. You can really taste the cheese, which is great! The recipe is from 56.kilo.se Try to toast them, they get even yummier. Have a lovely day!



Ostbröd
10-12 st

4 ägg
100 g Philadelphiaost
1,5 msk psylliumfröskal (Fiberhusk)
2 tsk bakpulver
2 msk chiafrön
5 dl riven ost
Toppa med havssalt

Sätt ugnen på 200 C grader. Vispa äggen fluffiga, ca 4-5 minuter. Blanda sedan i Philadelphiaost och de torra ingredienserna. Låt stå och svälla i ca 10 minuter.
Klicka ut 10-12 högar med smet på en bakpappersklädd plåt och sätt in mitt i ugnen i ca 10-15 minuter tills de fått färg.


Cheese Bread
10-12 pcs

4 eggs
100 g cream cheese
1.5 tbsp psyllium husk
2 tsp baking powder
2 tbsp chia seeds
5 dl shredded cheese
Top with sea salt

Preheat the oven to 200 C degrees. Beat the eggs fluffy, about 4-5 minutes. Then add the cream cheese and the dry ingredients, stir until combined. Let the mixture swell for about 10 minutes. Make 10-12 piles of batter on a baking sheet lined with parchment paper and put in the oven for about 10-15 minutes until browned.

2 comments:

  1. Åh vilket spännande recept! Måste prova, har svårt att äta vanligt bröd!

    Kram Jenny

    ReplyDelete