I mad a creamy sauce using seitan. It was very good and it's satisfying when seitan is high in protein. If you have tips on how to use seitan please let me know.
Creamy Seitan Sauce
1 loaf seitan, diced
1 red onion, chopped
1 small bell pepper, chopped
15 cm zucchini, chopped
2 dl vegetable broth
2 tbsp tomato paste
2 tbsp almond flour
0,5 dl cream / soy cream
mustard
Heat coconut oil in a saucepan and add onion, bell pepper,
zucchini. Fry for a couple of minutes. Add the tomato paste and almond flour
and stir. Add the veg. broth, seitan and let simmer for 15 minutes. Stir in
cream, mustard and season to taste. Serve with rice or as a filling in
tortilla.
Krämig Seitansås
1 limpa seitan, tärnad
1 rödlök, hackad
1 liten paprika, hackad
15 cm zucchini, hackad
2 dl grönsaksbuljong
2 msk tomatpuré
2 msk mandelmjöl
0,5 dl grädde / sojagrädde
senap
Värm kokosolja i en kastrull och tillsätt lök, paprika,
zucchini. Stek i ett par minuter. Lägg i tomatpuré och mandelmjöl och rör om.
Blanda i veg. buljong, seitan och låt sjuda i 15 minuter. Rör i grädde, senap
och krydda efter smak. Servera med ris eller som fyllning i tortilla.
2 Comments
Spännande!
ReplyDelete;)
Delete