Wednesday, December 3, 2014

Chocolate Peanut Butter Mug Cake

Mmm, choklad, mmm och jordnötssmör. Kan det bli bättre? Nej, tänkte just det. Och snabbt går det också. Smeten är lös och så skall den vara. Du kommer få en kladdig mug cake. Servera gärna med vaniljglass.

Mmm, chocolate, mmm and peanut butter. Could it be better? No, that's what I just thought. And it's extremely quick to make as well. The batter is loose and that's how it should be. You will get a sticky mug cake. Why not serve it with vanilla ice cream.


Chocolate Peanut Butter Mug Cake

3 tbsp almond flour
1 tbsp powdered peanut butter, pb2
2-3 tbsp coconut sugar
2 tbsp cocoa powder
1 tsp coconut oil
pinch of salt
4 tbsp water / almond milk
chocolate chips, after taste

Mix all the ingredients in a mug / ramekin. Microwave until the cake starts to set. Don't overbake it, it's supposed to be sticky. Top with more chocolate chips and peanut butter.


Choklad Jordnötssmör Mug Cake

3 msk mandelmjöl
1 msk pulvriserad jordnötssmör, PB2
2-3 msk kokossocker
2 msk kakaopulver
1 tsk kokosolja
nypa salt
4 msk vatten / mandelmjölk
chokladchips, efter smak

Blanda alla ingredienser i en mugg / liten ugnsform. Ställ i micron och värm tills kakan börjar stelna. Den ska vara kladdig. Toppa med mer mera chokladchips och jordnötssmör.

4 comments:

  1. Åå vad gott det lät! Kladdigt är precis i min smak :)

    ReplyDelete
  2. Oj vad gott:) Choklad och jordnötsmör är en så bra kombination:)

    ReplyDelete