Today is Friday which means pizza dinner for many. I made pizza on rye bread and it was surprisingly good, something I can really recommend. A healthier twist on pizza. You actually get Finnish rye bread in Singapore. The bread is from Fazer and they are called organic rye bread.
Pizza på rågbröd
rågbröd
tomatsås
paprika
tomat
lök
riven ost
Värm ugnen till 200 C. Bred tomatsås på rågrödsskivorna och toppa med grönsaker och riven ost. Grädda i ugnen i ca 15 minuter.
rye bread
tomato Sauce
paprika
tomato
onions
grated cheese
Preheat the oven to 200 C. Spread tomato sauce on the bread and top with vegetables and grated cheese. Bake in the oven for about 15 minutes.
4 Comments
De ser supermumsiga ut!
ReplyDeleteTack Erika!
DeleteOj varför har vi inte Fazers rågbröd här också...(choklad har vi nog..)
ReplyDeleteNär jag ännu bodde i Finland gjorde jag ofta pizza med Reissumies-bröd. Det passade även min son,som inte var så tokig i rågbröd;D
Fazers choklad har vi också. Dessa påminner om reissumies, vilka är så goda!
Delete