Mandelsmak är något jag gillar i bakverk och därför valde jag att tillsätta mandelmjöl och mandelessens i dessa kakor. Goda och söta!

Almond flavor is something I like in pastries and therefore I chose to add both almond flour and almond essence in these cakes. Delicious and sweet!



Fragipane Cakes
4 pcs

140 g butter, soft
140 g coconut sugar
2 large eggs
150 g ground almonds
30 g flax meal
almond essence, after taste
jam of your choice

Preheat the oven to 175 C. Whisk together the butter and sugar until fluffy. Beat in the eggs one at a time. Stir in the almond flour and flax meal. Pour the batter into 4 silicon molds (7cm in diameter) Top with a little jam. Bake for 20-25 minutes, or until the top is golden and the cake is cooked through.


Fragipanekaka
4 st

140 g smör, mjukt
140 g kokossocker
2 stora ägg
150 g mandelmjöl
30 g malda linfrön
mandelessens, efter smak
sylt 

Sätt ugnen på 175 C. Vispa ihop smör och socker pösigt. Vispa i äggen ett i taget. Rör i mandelmjöl och linfrömjöl. Häll smeten i 4 silikonformar (7cm i diameter) Toppa med lite sylt. Grädda i 20-25 minuter eller tills de är gyllene och genomgräddade.