Saturday, October 25, 2014

Taro Fries

Jag bakade tarorot i ugn och de blev så knapriga och goda. Jag gillade dessa bättre än vanlig ugnsrostad potatis. Taro har en smak som påminner om sötpotatis. Jag har även använt taro som fyllning i bullor

I baked taro root in the oven and they became crunchy and yummy. I liked these better than regular oven baked potatoes. Taro has a flavor that is reminiscent of sweet potatoes. I have also used taro as a filling in buns.




Taro Fries

1 large taro root
1 tbsp coconut oil
sea salt

Preheat the oven to 200 degrees C. Wash and peel the taro root and slice it into strips. In a bowl combine the taro stripes, oil, and salt. Place the taro strips on a baking sheet and bake for 10 minutes. Turn the taro fries and bake for an additional 10 minutes until golden and crispy.


Taro Pommes

1 stor tarorot
1 msk kokosolja
havssalt

Värm ugnen till 200 grader C. Tvätta och skala taroroten och skiva den i strimlor. I en skål blanda taro, olja och salt. Placera dem på en plåt och grädda i 10 minuter. Vänd bitarna och grädda i ytterligare 10 minuter tills gyllene och krispiga.

2 comments: