Tuesday, October 7, 2014

Oat Cacao Bliss Balls

Jag köpte en burk Cacao Blissmör (Artisana) som innehåller kokossmör och därför har den en djup smak av kokos med en hint av choklad. Man kan bra äta smöret rakt från burken, men kan även användas till annat, som t.ex i dessa bollar. 

I bought a jar of Cacao Bliss Butter (Artisana), which contains cocoa butter and therefore has a deep flavor of coconut with a hint of chocolate. It's yummy to eat the butter straight from the jar, but you can also use it for other things, such as in these balls.


Oat Cacao Bliss Balls
14 pcs small

2 tbsp coconut oil
2 dl rolled oats (2/3 cup +1 tbsp)
3,5 tbsp cacao bliss butter
1-2 tsp cacao powder

desiccated coconut for coating

Mix all the ingredients in a bowl until combined. It's going to be sticky - put the mixture in the fridge for about 5-10 minutes. Shape into balls and roll them in coconut. Store in the fridge.


Havre Kakaobollar
ca 14 st

2 msk kokosolja
2 dl havregryn
0,5 dl cacao blissmör
1-2 tsk kakaopulver

kokosflingor att rulla bollarna i

Blanda alla ingredienser i en skål. Det kommer att vara kladdigt - ställ blandningen i kylskåpet i ca 5-10 minuter. Forma till bollar och rulla dem i kokos. Förvara i kylen.

7 comments: