A simple, yet delicious dish. You can use any vegetables that you like and one tip is to use vegetables that you already have in the fridge and which you might need to be used before they go bad.
Pearl Couscous with oven roasted vegetables and chickpeas
pearl couscous
yellow bell pepper
green bell pepper
zucchini
cherry tomatoes
red onion
garlic cloves
chickpeas
salt
pepper
Cook the couscous according to package instructions (I usually use a little more water, to get it creamier). Cut the
bell peppers, zucchini, tomatoes, onion in pieces. Put them on a baking sheet together
with the garlic cloves and drizzle with oil and sprinkle on salt and pepper.
Bake for about 20 minutes in 200 C. Mix the vegetables and chickpeas with the
couscous and season to taste.
Pärlcouscous med ugnsrostade grönsaker och kikärtor
pärlcouscous
gul paprika
grön paprika
zucchini
körsbärstomater
rödlök
vitlöksklyftor
kikärtor
salt
peppar
Koka couscous enligt förpackningens anvisningar (jag brukar ta lite mera vatten, för då blir det krämigare). Skär
paprika, zucchini, tomater, lök i bitar. Lägg dem på en plåt tillsammans med vitlök
och ringla över olja och strö på salt och peppar. Grädda i ca 20 minuter i 200
C. Blanda grönsaker och kikärtor med couscous och krydda efter smak.
2 Comments
Gott och simpelt:)
ReplyDeleteJa, precis :)
Delete